Instagram
 

VIDEO

Bewegend beeld is het meest krachtige medium

TEKST

Vlot leesbare teksten voor ieder medium

TRAINING

Leren in de praktijk

PROJECTMANAGEMENT

Eén aanspreekpunt voor alle disciplines

HOOFDREDACTIE

Journalistieke benadering voor een mooi verhaal

ADVIES

Altijd het goede verhaal bij de juiste doelgroep

Thuis in ieder medium

 
Professionele redacteuren, cameramensen, vormgevers en fotografen helpen je deskundig met het vertellen van je verhaal, via ieder medium: van video en vlog tot blog, case en whitepaper. Deskundig, snel en betaalbaar.

Marco van der Hoeven

 
De wereld verandert ongekend snel onder invloed van technologie. Marco van der Hoeven, van huis uit historicus, houdt al meer dan twintig jaar de vinger aan de pols van de digitale transformatie die onze maatschappij doormaakt.

PRAKTIJK

 
Wat betekenen al die veelbesproken technische trends voor mens, maatschappij en bedrijven? Mediabureau Leiden vraagt het aan de experts en doet in woord en beeld verslag.
6043
 

Internationaal

 
Mediabureau Leiden verslaat de digitale transformatie in binnen- en buitenland. De steeds grotere dynamiek in de markt is duidelijk te zien in de evenementen die wereldwijd worden georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld Dreamforce in San Francisco, met 170.000 bezoekers het grootste IT-evenement ter wereld. Mediabureau Leiden verslaat dit evenement al een aantal jaren achter elkaar met videoreportages.
6044
 

Innovatief

 
De toekomst voorspellen is niet mogelijk, maar voorzichtig een richting aangeven kan wel. Voor plannen en het bepalen van een strategie is het zelfs onontbeerlijk. Mediabureau Leiden verslaat daarom al jaren de toonaangevende evenementen van onderzoeksbureaus als Gartner en Canalys.
6109
 

Inspirerend

 
Innoveren in mensenwerk. Tijdens het maken van de reportages in binnen- en buitenland komen we veel inspirerende mensen tegen die een eigen visie hebben op de waarde van technologie: van André Kuipers en Rico Verhoeven tot Colin Powell en Condoleezza Rice.